Jaarverslagen

Deze hoofdrubriek bevat 4 rubrieken:

Jaarverslagen

Hier vindt u de meest recente jaarverslagen van het AVT. Indien u interesse hebt in oudere jaarverslagen, neemt u dan contact op met het secretariaat.

Jaarverslag 2018

Bij schrijven van 13 maart 2019 is het jaarverslag 2018 aan de minister van Veiligheid en Justitie aangeboden. Het jaarverslag bevat een overzicht van de belangrijkste activiteiten van het college in het elfde jaar van zijn bestaan.

Jaarverslag 2016

Bij schrijven van 15 februari 2017 is het jaarverslag 2016 aan de minister van Veiligheid en Justitie aangeboden. Het jaarverslag bevat een overzicht van de belangrijkste activiteiten van het college in het negende jaar van zijn bestaan.

Jaarverslag 2015

Bij schrijven van 4 maart 2016 is het jaarverslag 2015 aan de minister van Veiligheid en Justitie aangeboden. Het jaarverslag bevat een overzicht van de belangrijkste activiteiten van het college in het achtste jaar van zijn bestaan.

Jaarverslag 2014

Bij schrijven van 9 maart 2015 is het jaarverslag 2014 aan de minister van Veiligheid en Justitie aangeboden. Het jaarverslag bevat een overzicht van de belangrijkste activiteiten van het college in het zevende jaar van zijn bestaan. Uiteraard is er de nodige informatie opgenomen over de adviezen die het adviescollege in 2014 heeft uitgebracht, waaronder een beknopte samenvatting van de belangrijkste overwegingen die aan deze adviezen ten grondslag hebben gelegen.

Jaarverslag 2013

Bij schrijven van 4 februari 2014 is het jaarverslag 2013 aan de minister van Veiligheid en Justitie aangeboden. Het jaarverslag bevat een overzicht van de belangrijkste activiteiten van het college in het zesde jaar van zijn bestaan. Uiteraard is er de nodige informatie opgenomen over de adviezen die het adviescollege in 2013 heeft uitgebracht, waaronder een beknopte samenvatting van de belangrijkste overwegingen die aan deze adviezen ten grondslag hebben gelegen.